Tipuri de servicii de care poti beneficia

Brokerul de asigurare, prin lege, reprezinta interesele clientului in relatia cu asiguratorii. Acesta trebuie sa aiba un contract de intermediere cu asiguratorii pentru a putea promova produsele acestora si a le oferi clientilor lui.

consultanta in vederea anumitor tipuri de polite de asigurare;

consultanta in vederea evaluarii riscurilor ce ar putea sa apara in activitatea unui client.

Managementul riscului de asigurare

Presupune consultanta pentru elaborarea si implementarea unei strategii eficiente de gestiune a riscurilor, fara a percepe comision. O echipa de profesionisti arata clientilor sai cum se pot controla sau diminua riscurile prin solutii tehnice de administrare eficienta a asigurarilor.

Cunoscand piata de asigurari romaneasca si internationala, putem alcatui si propune un program de asigurari complet, cuprinzand produsele adecvate, detalii despre societatile care le ofera, clauze incluse, fransize, limite de despagubire si cotatii uzuale pe piata de asigurari.

Analiza conditiilor de asigurare

Acest serviciu presupune plasarea riscurilor cu cea mai potrivita companie de asigurari si negocierea de solutii optime cost-acoperire, fara a percepe comision. Acoperirea riscurilor difera de la o societate de asigurari la alta.

Noi analizam cat de adecvate sunt asigurarile in vigoare si facem recomandari in legatura cu completarea acestora. Profesionistii nostri au competenta si experienta necesare pentru a adapta nevoia de protectie a clientilor nostri la oferta societatii de asigurari.

Intermedierea contractelor de asigurare

Negociem in numele clientilor, cu societatile de asigurare, cele mai bune conditii pentru solutiile stabilite de comun acord in faza de analiza. Obtinem cele mai bune oferte, punand in concurenta societatile de asigurare si uzand de experienta profesionala si de portofoliul de asigurari pe care il gestionam.

Oferim clientilor o analiza comparativa a ofertelor obtinute creand cadrul necesar pentru a selecta solutia optima. Ne propunem sa fim partenerii tai intr-o colaborare bazata pe profesionalism si incredere reciproca, asigurand cu success negocierea si increderea contractelor de asigurari.

Analiza contractelor de asigurare existente

Analizam asigurarile pe care le ai deja, descoperind punctele slabe sau lipsa unor elemente din contractele existente si recomandam masurile de adoptat, pentru imbunatatirea contractelor in curs.

Gestiunea contractelor de asigurare

Serviciul acesta presupune ca noi urmarim evolutia contractelor de asigurare – expirari, rate scadente, modificari conform solicitarilor clientilor.

Asistenta in caz de dauna

Suntem alaturi de tine pe parcursul intocmirii dosarului de dauna si a recuperarii pagubelor pentru ca acesta sa fie prompt si corect intocmit. Urmarim corecta si rapida lichidare a eventualelor daune, in cadrul societatii de asigurare.