Tipuri de servicii de care poți beneficia

Brokerul de asigurare, prin lege, reprezintă interesele clientului în relația cu asiguratorii. Acesta trebuie să aibă un contract de intermediere cu asiguratorii pentru a putea promova produsele acestora și a le oferi clienților lui.

consultanță în vederea anumitor tipuri de polițe de asigurare;

consultanță în vederea evaluării riscurilor ce ar putea să apară în activitatea unui client.

Managementul riscului de asigurare

Presupune consultanță pentru elaborarea și implementarea unei strategii eficiente de gestiune a riscurilor, fără a percepe comision. O echipă de profesioniști arată clienților săi cum se pot controla sau diminua riscurile prin soluții tehnice de administrare eficientă a asigurărilor.

Cunoscând piața de asigurări românească și internațională, putem alcătui și propune un program de asigurari complet, cuprinzând produsele adecvate, detalii despre societățile care le oferă, clauze incluse, fransize, limite de despăgubire și cotații uzuale pe piața de asigurări.

Analiza condițiilor de asigurare

Acest serviciu presupune plasarea riscurilor cu cea mai potrivită companie de asigurări și negocierea de soluții optime cost-acoperire, fără a percepe comision. Acoperirea riscurilor diferă de la o societate de asigurari la alta.

Noi analizam cât de adecvate sunt asigurările în vigoare și facem recomandări în legătură cu completarea acestora. Profesioniștii noștri au competența și experiența necesare pentru a adapta nevoia de protecție a clienților noștri la oferta societății de asigurări.

Intermedierea contractelor de asigurare

Negociem în numele clienților, cu societățile de asigurare, cele mai bune condiții pentru soluțiile stabilite de comun acord în faza de analiză. Obținem cele mai bune oferte, punând în concurență societățile de asigurare și uzând de experiența profesională și de portofoliul de asigurări pe care îl gestionăm.

Oferim clienților o analiză comparativă a ofertelor obținute creând cadrul necesar pentru a selecta soluția optimă. Ne propunem să fim partenerii tăi într-o colaborare bazată pe profesionalism și încredere reciprocă, asigurând cu success negocierea și încrederea contractelor de asigurări.

Analiza contractelor de asigurare existente

Analizăm asigurările pe care le ai deja, descoperind punctele slabe sau lipsa unor elemente din contractele existente și recomandăm măsurile de adoptat, pentru îmbunătățirea contractelor în curs.

Gestiunea contractelor de asigurare

Serviciul acesta presupune că noi urmărim evoluția contractelor de asigurare – expirări, rate scadente, modificări conform solicitărilor clienților.

Asistența în caz de daună

Suntem alături de tine pe parcursul întocmirii dosarului de daună și a recuperării pagubelor pentru ca acesta sa fie prompt și corect întocmit. Urmărim corecta și rapida lichidare a eventualelor daune, în cadrul societății de asigurare.