Asigurarea privată de sănătate

Aceste polițe de asigurări pot fi asigurări de sănătate de grup adresate companiilor care doresc să ofere aceste beneficii angajaților și polițe de asigurări individuale accesibile persoanelor fizice.

Viața este bunul cel mai de preț pe care îl avem și de aceea este și bunul de care trebuie să avem cea mai mare grijă.

Asigurarea de sănătate facultativă

Dincolo de faptul că există legi în vigoare care ne obligă să avem o asigurare medicală, viața ne poate surprinde uneori în cele mai neplăcute moduri posibile. De aceea, sănătatea este un aspect care ar trebui să ne preocupe permanent. Atunci când te gândești la siguranța ta ar trebui să iei în calcul o asigurare suplimentară de sănătate care să acopere nevoile pe care asigurarea obligatorie de stat nu le acoperă.

Asigurarea de sănătate de grup

Într-o lume a tele-muncii și a business-urilor globale cu personal care lucrează remote și de la distanță cu o piața a muncii în favoarea angajatului, fidelizarea personalului este foarte importantă.

De asemenea, preocuparea pentru sănătatea angajați este la fel de importantă ca preocuparea pentru business-ul în sine, iar oferirea de beneficii pentru îngrijirea sănătății angajaților crește, în timp, atât calitatea business-ului, cât și brandul de angajator. Mai mult decât atât, e important să știm că această investiție este deductibilă.