Fly Insurance - deasupra riscurilor

O companie românească de brokeraj în asigurări cu vastă experiență în consultanța de asigurări și managementul riscurilor financiare pentru mari proiecte de achiziții publice.

Consultații noștri îți recomandă cele mai potrivite produse de asigurări, adaptate riscurilor la care este expusă compania ta.

Ne diferențiem prin expertiza noastră în mari proiecte de achizitii publice și în asigurări financiare.

 


Consultanță în asigurări

Fly Insurance furnizează servicii profesionale de consultanță privind identificarea, analiza, evaluarea și adresarea adecvată a riscurilor, dezvoltând programe structurate de asigurări menite să elimine sau să reducă semnificativ impactul negativ potențial al producerii riscurilor respective.

Serviciile de asigurare, oferite conform analizei riscurilor si adaptată nevoilor clienților, sunt plasate în piața de asigurări, locală și internațională, prin companiile de asigurări partenere, aliniind interesele clienților pentru produse de asigurare adecvate cu cele mai bune capacități și posibilități de subscriere ale asiguratorilor.

Prin serviciile noastre, clienții asigurați pot beneficia de cele mai bune condiții contractuale pentru o eficiență operațională superioară, în condiții de totală transparență și încredere.
Respectarea angajamentelor asumate pe piața din România constituie o prioritate pentru Fly Insurance Broker de Asigurare-Reasigurare și se fundamentează pe Etică Profesională, Bune Practici și Respect față de toți partenerii de afaceri.

Expertiză si Servicii

Expertiza si serviciile Fly Insurance Broker de Asigurări si Reasigurări

Consultanță în riscuri de business
Consultanță în identificarea, analiza, evaluarea și minimizarea riscurilor agenților economici
Consultanță în domeniul asiguratorilor
Consultanță în domeniul asiguratorilor – programe existente, optimizarea condițiilor de asigurare, crearea de programe structurate adecvate riscurilor. Servicii de intermediere și transfer a riscurilor către societățile de asigurări.
Servicii de monitorizare riscuri
Servicii de monitorizare și actualizare dinamică a programelor de asigurare în concordanță cu schimbările din business și din piață.
Asistență în recuperarea despăgubirilor
Asistență în materie de daune aferente asigurărilor încheiate, inclusiv recuperarea despăgubirilor
Consultanta pentru continuarea operațiunilor de business
Consultanță pentru întocmirea planurilor de continuare a afacerilor în caz de daune
Analize și studii de piață
Analize și studii de piață privind evoluțiile din domeniul managementului de risc și al asigurărilor, noi produse și tehnici de evaluare și constatare a riscurilor și a daunelor.