Asigurări de risc financiar, Asigurări de Garanții și Asigurări de Credit Comercial

Asigurările de risc financiar acoperă mai multe categorii de riscuri, cum ar fi cele apărute în urma acordării unor împrumuturi sau a vânzării în rate sau oferă garanții financiare în proiectele de achiziții publice.

Prin intermediul asigurării de garanții pentru proiectele de achiziții publice pot fi acoperite riscuri oferind:

  • garanții de participare la licitație
  • garanțiile de bună execuție
  • garanțiile de returnare avans;
  • garanții pentru rețineri succesive.

Practic, în cazul în care nu îți poți îndeplini obligațiile față de terții cu care ai relații contractuale asigurarea poate să acopere obligațiile pe care ți le-ai asumat.

 

 

 

Echipa Fly Insurance deține o expertiză de peste 9 ani în aceste tipuri de asigurări și este lider in clasa A15 Asigurări de garanții conform Raportului ASF din trimestrul 1/2023.

De-a lungul anilor am participat ca broker de asigurare pe lângă consorții mari de constructori în cadrul implementării unor proiecte foarte mari precum autostrăzi, căi ferate oferind consultanță specializată și încheiere de polițe de asigurare de garanții.

Echipa Fly Insurance a coordonat partea de asigurări începând din faza de licitație până la partea finală de mentenanță trecând prin asigurările de avans și cele de bună execuție.