RASPUNDERE CIVILA PROFESIONALA
Pentru unele meserii încheierea unei astfel de polițe este obligatorie (medici, avocați, contabili, agenți de asigurare, notari, executori judecătorești etc). În unele cazuri cum sunt cele ale personalului medical legea prevede anumite sume minime care depind de specializare și de unitatea spitalicească în care lucrează
APARATE DE ZBOR
Acest tip de asigurare este destinată proprietarilor și operatorilor de aeronave / aparate de zbor (avioane, elicoptere sau drone – orice aparat de zbor nu neapărat cu motor).
RISC FINANCIAR
Asigurarea de risc financiar acoperă mai multe categorii de riscuri cum ar fi cele apărute în urma acordării unor împrumuturi sau a vânzării în rate.
RASPUNDERE CIVILA
Asigurarea de răspundere civilă acoperă daunele cauzate terților, prin desfășurarea activității sau afacerii în locul unde au loc aceste activități, sau a daunelor produse locurilor vecine sau a altor locuri și persoane ca urmare a activității asiguratului.
ACCIDENTE DE PERSONAL
Asigurarea împotriva accidentelor este recomandată angajatorului pentru că obiectul său este constituit de prevenirea riscurilor generate de accidente care au ca urmare vătămarea corporală sau decesul persoanelor asigurate.