Asigurare de Calatorie

În ultimii ani, serviciile turistice s-au dezvoltat foarte mult. Aproape că există o opțiune pentru fiecare persoană în parte ceea ce poate alimenta oricui pofta de a călători. Chiar dacă acest tip de asigurare este recomandată de cei mai mulți operatori de turism sau instituții specializate este bine să știm despre ce este vorba înainte de a planifica o călătorie.

Încheierea unei astfel de asigurări este utilă pentru că oferă persoanelor rezidente în România protecție financiară și asistență medicală în caz de accident sau boală survenite în timpul călătoriei în afara granițelor țării.

Fii asigurat in Vacanta

Pe baza acestei asigurări poți beneficia de servicii de asistență medicală (consultație, diagnostic, tratament) în caz de urgență sau de repatriere în caz de deces. Dacă starea ta de sănătate necesită o atenție deosebită, te rugăm să verifici categoria asigurărilor de sănătate pentru a identifica produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Pentru a beneficia de acoperirea poliței este necesar ca asigurarea să se încheie cu cel puțin o zi înainte de plecare altfel existând o perioadă de așteptare de până la 7-8 zile.