Asigurare de Calatorie

În ultimii ani, serviciile turistice s-au dezvoltat foarte mult. Aproape ca exista o optiune pentru fiecare persoana in parte ceea ce poate alimenta oricui pofta de a calatori. Chiar daca acest tip de asigurare este recomandata de cei mai multi operatori de turism sau institutii specializate este bine sa stim despre ce este vorba inainte de a planifica o calatorie.

Încheierea unei astfel de asigurari este utila pentru ca ofera persoanelor rezidente in Romania protectie financiara si asistenta medicala in caz de accident sau boala survenite in timpul calatoriei in afara granitelor tarii.

Fii asigurat in Vacanta

Pe baza acestei asigurari poti beneficia de servicii de asistenta medicala (consultatie, diagnostic, tratament) in caz de urgenta sau de repatriere in caz de deces. Daca starea ta de sanatate necesita o atentie deosebita, te rugam sa verifici categoria asigurarilor de sanatate pentru a identifica produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Pentru a beneficia de acoperirea politei este necesar ca asigurarea sa se incheie cu cel putin o zi inainte de plecare altfel existand o perioada de asteptare de pana la 7-8 zile.